Tuesday, May 19, 2009

Lamenyer..

Baru 2 hari dia pergi, saya dah terasa sunyi sgt. Yer.. terasa sangat2.. alahai, cepat la balik ke pangkuanku.. Aku merinduimu.. Ting Tong! Heh.. macam iklan bedak la plak.. huhu.. Minggu depan pergi lagi, bulan depan pergi lagi.. Saya jugak yang ditinggal-tinggalkan.. Tido peluk bantal je la gamaknya. Huhuhu... Sadisnyer!

Bulan depan dah start cuti sekolah, so banyakla kenduri kendara sana-sini. Hujung2 minggu pastinya tiada rehat, sudah full ok! Plan untuk cuti2 mesia bersama family tercinta pun terpaksa ditunda lagi. Tunda lagi! Sampai bile nak tunda nih? Tak kan nak tunggu sampai saya teeettttt baru on! Masa tu entah saya larat ke tidak lagi... heh...

Next month kawan baik saya masa kat sekolah dulu nak deliver dah. Sungguh cepat masa berlalu. Terasa macam baru je abis SPM sama2 dia, tup-tup skrg dah nak jadi mak orang. Wah, terujanya saya! =)

6 comments:

CT Delima said...

alahhh jgn lah sedih2 ya..kena terima yang kita akan selalu ditinggal2 kan.kalau x..x kan dinamakan rindu kan.Banyakkan bersabar ya :-)

*shay* said...

alahai siannya kena tinggal... cik abg syg gi mana kena tinggal... keje apa... :D

ala biasa la tu pepatah ada menyatakan sayang anak tangan2kan, sayang isteri tinggalkan... eh betul ke ha...

SiS-lin said...

biar jauh d mata,tp dkt d hati kan?...rindu sayang cemburu akan mnjd satu,bru dtg cinta utk hati bersatu...take care airizz..

meera said...

salam aida...
1st- thanks bgtau blog baru ni & lawat blog akak
2nd- mintak maap sesangat tak dpt dtg majlis aida, masalah sering melanda akak
3rd- jarang sgt jenjalan ke blog kengkawan, so sorry again kalo akak dah lama tak masuk blog aida
4th- take care & moga bahgia selalu.

Acai said...

alahai, camnilah rasanya ye kalau kena tinggal,hehe..:) abislah orang umh nanti kena tinggal selalu kalau outstation,huhuhu..thanks aida bagitau blog baru ye..

Airizz said...

kak ct delima ~ ye... kuatkan semangat! rindu nih! uwaa..

shay ~ gi utara jer.. bukan oversea pun.. huhuh... keje biase2 jer shay...

sis lin ~ amboi, macam falsafah plak ye sis.. huhuh

kak meera ~ takpe kak. janji kita sentiasa berhubung walaupun di alam maya :)

acai ~ tu la, sedih tau kalau kene tinggal2 camni.. uwaaa...

Post a Comment