Thursday, June 18, 2009

Audit untuk ISO

Fuhhh.. lega sebab baru lepas audit... Walaupun auditor tu tak sampai ke dept kami ikut jadual, tapi asalkan dia datang, dan dah setel.. cukup! Nasib baik dia tak cerewet mintak macam2.. Pandai Si Manager tu explain kat dia pasal project2 overseas yang dia handle.. Kalau dia takde, jenuh gak la saya nak menjawab bagi pihak dia tuh... Maklumlah, saya kan baru setahun jagung kat sini... Eh.. setahun ker? Tak la, tak sampai setahun lagi pun, baru 8 bulan..

Kak Siti pulak beruntung, sebab kebetulan dia ada hal, so dia AL hari ni. Dapatlah dia skip audit hari ni. Saya jugak yang cuak berdebar2 sorang2 tadi.. Huhu...

Banyak document tak dapat setel hari ni. Sebab nak kene dapat approval dari manager2 setiap dept. Carik2 diorang sume takde. Rupenyer ramai yang kene audit. Diorang sume kene turun production. Auditor dah sampai bahagian sana. Alahai... tertunda lagi kerja untuk hari ini...

Huarrgghhh.... ngantuknyer! Kan best kalau boleh balik umah skrg, boleh tido! Zzzzz....

0 comments:

Post a Comment