Friday, June 5, 2009

Hari ini hari...

Bosan!

Yer, sebab ramai opismet dalam dept saya ni bercuti. Amboi, mentang2lah cuti sekolah yer. Sume pakat cuti reramai. Jadi dengan ini tinggallah beberapa kerat jer staff yang ada. Nasib baik hari ini dah hari jumaat. So aura nak bekerja tu memang dah totally kurang lar.. hehe..

Petang semalam lepas keje gi lari dengan suami tercinta tengok wayang cite Terminator Salvation. Citenyer pada saya average jer la. Seat penuh, so tak dapat lar seat yang best2 kat belakang2 sikit. Sampai sakit gak la pinggang dan tengkuk saya masa menonton. Adeh..

Disebabkan malam tadi balik lewat, makanya pagi ini saya dan suami tercinta sungguh mengantuk! Rasa malas giler nak bangun.. Kalau boleh nak terus sambung peluk tido... Zzzz....

Semalam jugak dapat tahu yang istana idaman kami dah siap! Dan dah boleh amek kunci dalam hujung bulan ni.. Yeaahhoooo!! Alhamdulillah, tak sabar nih nak duduk umah baru.. Huhu...

Rumah sewa sekarang ni pun macam hampeh jer tuan rumahnya.. Yelar, macam buat tak tau jer bile kita report kat dia yang bilik air tu makin lama makin tersumbat teruk.. Kami dah lama minta dia datang bawak plumber, sampai ke hari ni langsung takde respon. Bz sangat ke Wahai Encik Tuan Rumah? Kalau kami tak bayar sewa nanti, baru tau langit tuh tinggi ker rendah... Bila dah dapat kunci rumah baru tu nanti, kami cadang nak terus pindah lar.. Dah tak tahan dah rasanya nak duduk rumah sewa nih lagi... Pening!

0 comments:

Post a Comment