Tuesday, June 9, 2009

Teruja..

Semalam ponteng keje.. Suami Tercinta AL.. So saya dengan suka-suki nyer pun amek cuti gak.. Suke ati jer kan amek EL.. huhu.. Alaa ramai staff yang takde kat opis. Keje2 pun takde sangat. Sume sibuk keje luar. Ada gi obersi, ada gi exhibition dan ada yang entertain visitor yang datang dari luar negara. Jadi, opis sure lengang sepanjang minggu ni. Jadi saya dengan senang hatinya menghantar sms ke amoi itu yang saya terpaksa EL. Huhu...

Bukan EL ape sangat pun. Cuma saya rasa MALAS yang teramat sangat untuk pergi keje. Plus Suami Tercinta pula tak berapa sehat. Jadinya saya takut menyusahkan dia jer nanti. Kami lepak2 dan tido2 saja di rumah sepanjang hari semalam. Best.. Best... Hehe...

Petang semalam gak kawan baik Suami Tercinta mahu datang ke rumah. Bawa wife dan baby girl nyer yang berusia 10 bulan. Wah, sungguh comel itu baby.. Bulu mata dia sungguh lentik, mata yang sungguh bulat dan galak. Baik jer dia tak banyak ragam. Suke sangat senyum dan sengih2 kat kami. Nak tunjuk gigi nyer yang comel yang baru tumbuh 2 batang atas dan bawah la tuh.. Eeeii... Geram sungguh! Huhu...

Lupe nak amek gambar baby tuh semalam.. Kalau tak, boleh tepek gambar dia kat sini. Ni yang buat kami teruja nak ada baby sendiri nih... Sabar... Sabar.... hik hik...

0 comments:

Post a Comment