Friday, December 11, 2009

Fuhhh.. fuhh....

Salam semua..

Walaaa.. lamenyer tak update blog ni. Dah berabuk. Fuh.. fuhhh...

Dah seminggu saya start keje semula. Dah lama tak keje rasa mcm malas jer nak gi keje. Asyik tingat sofea kat umah jer.. uhukkk... rindu laa.. tu la orang kata, bila dah ada anak sendiri nih, perasaan jadi lain. Perkara lain sume dah tak penting, yang penting kepala asyik ingat kat baby jer.. Rasa macam tak nak keje, pastu nak dok umah jer jaga baby.. bole gitu? haihh... tak boleh maaa... dok kl ni tak cukup kalau sorang je keje... isk...

Habis je pantang, terus duk umah baru. Alhamdulillah, penantian kami berakhir juga. Duduk rumah sendiri. Ada kehidupan sendiri. Pagi2 dah jadi rutin harian hantar sofea ke rumah mak mertua, then baru gi keje. Kdg2 terbabas gak bangun pagi. Yelah, ada anak kecik nih, tidur pun tak menentu. Time tgh2 malam tu la dia bangun nak ajak kite main2. Huh, sabar je lah.

Kalau boleh macam2 nak cite kat sini. Tapi masa n keadaan tak mengizinkan. Skrg ni pun opis sibuk nak wat annual dinner. First time tu saya nak gi annual dinner next week. Takde pengalaman sebelum2 ni pun. Baju pun dah siap sewa. Kene ikut tema. Kalau tak, malu la sume org pakai ikut tema. Isk, takpe lah, sesekali ape salahnya. Harap2 ada lucky la utk lucky draw nanti.. Tv LCD tuh.. huhuuh...

0 comments:

Post a Comment