Monday, December 21, 2009

Sofea jalan2..

Diperkenalkan ini Sofea, anak kesayanganku
Kejap je masa berlalu kan?
Weken lepas first time bawak dia jalan2 gi shopping kat jusco naik stroller..
Ingat nak bagi dia hepi, rupanya dia bantai tido dlm stroller.. Huhu..
Semalam lak try bawak dia gi kenduri kawen..
Pun dia bantai tido gak..
Dah nak balik baru nak bukak mata, tapi terus mengamuk nak susu..
Ape pun, Sofea tetap anak ibu...
Muaahhhss...

3 comments:

ch@ said...

wahahha masa cik oni 2 bln pun sama, tunggu la dia besar haaaa dia mmg tak nak baring, nak main je :) masa tu kena la layan dia main pukul 3 4 pg hehe

elly @ suely said...

kak, cite la pengalaman akk bersalinkan sofea... hehehe

Airizz said...

ch@ ~ tu la pasal.. skrg ni pun dah ada simptom2 tak mo tido malam.. nak main jer.. huhu

elly ~ ok :)

Post a Comment