Wednesday, January 13, 2010

Annual Dinner + Dance

Pada 17 Disember yang lepas. Bertempat di Hotel Nikko. Ni kali pertama saya join Annual Dinner. Ni pun diorang kata company dah lama tak buat Annual Dinner. Last dulu 4 , 5 tahun yang dulu. Alasannya, company ni ramai staff, dlm 700 org gak la, termasuk operator dlm 500 org. Maklumlah, i kan keje kilang jer.. Heheh.. Keje kilang pun, cube bukak purse / wallet memasing, tgk MyCard anda semua.. siapa yang buat? Chip? Siapa yang design? Siapa yang print? Company i jugakk.. hehe.. bangga gak la beb! :)


Annual Dinner bertemakan "Blockbuster". So malam tu nampak bermacam2 baju dari pelbagai filem blockbuster. I kunun2 nak jadik pompuan jahat dalam 1001 dalmations tuh, tapi tak jadik. Sebab baju tu dot2 tapi bukan hitam putih. Belasah je la.. huhuhu...

Cuma yang tak seronoknya, I tak dapat ape2 lucky draw pun.. Grand prize TV LCD + Home Theater .. Nak tau sape dapat? Budak operator yang baru masuk keje 2 minggu yang dapat. Tensen sungguh kan?

Anyway, seronok la jugak malam tu...

0 comments:

Post a Comment