Friday, February 12, 2010

Kosong..

Ahad ni CNY, so mcm biasa lah, office ku akan jadi sedikit lengang dan kosong. Dah nama pun office ramai staff berbangsa cina, so ramai lah bercuti sampai minggu depan terus menerus. Yang tinggal hanyalah bebudak melayu termasuklah saya. Bos2 pun ramai yang 'terbang'. Jadi mari kita hooreeyyy!! :)

Emosi 1 : Dpt tau sorang member ofis ni peknen kembar, tapi takde keturunan kembar langsung. Apekah saya pun boleh? Ada hati tuh.. ish ish.. tak bleh, tunggu lagi 2 tahun baru boleh :p

Emosi 2 : Nak balik kampung tapi tak dpt green light.. :(

0 comments:

Post a Comment