Monday, February 8, 2010

Not recommended!

Jumaat lepas ke restoran satu ni kat area Bandar Baru Bangi. Nak celebrate bday boy sorang ni. Sebab dah tak tau mana dah nak gi makan, so pilih tempat ni je la. Kedai pun nampak menarik kan? So dah nama pun restoran steak, haruslah order steak kan. First try, order beef steak + lamb + prawn (combo). Hubby lak order steak gak.


Sekali sampai, errkk! Terkedu jap. Perkataan pertama keluar dari mulut ialah "cinonet jer? kenyang ke ni?" Akhirnya kami pulang dengan hati yang penuh kesal. Mahal dan tak berbaloi. Not recommended! Sumpah tak datang lagi.

0 comments:

Post a Comment