Wednesday, February 17, 2010

Tak kira! Nak jugak!

Sejak ada anak ni, kalau online tu rajin jer surf website2 yg jual barang2 baby secara online. Daripada baju baby sampai lah ke toys. Sume saya tengok. Terutama sekali toys la. Geram jer tgk toys yang cute2 dan berwarna-warni. Tu belum masuk lagi baju2 dan aksesori2 baby yang kuit miut tu.

Kalau gi jalan2 tu, pantang nampak kedai baby, mesti nak singgah. Kat jusco pun sama. Tempat pertama di tuju adalah ke bahagian barang2 dan baju2 baby. Rasa nak rembat jer sume baju2 baby yg cantik2 kat sana. Tambahan baju baby girl lagi lawa2. Geram jer tgk.

Oh ya, cakap pasal toys tadi. Banyak toys yang saya aim nak beli. Sampai dah tak tertahan dah nak beli nih. Hehe.. Mak lagi gedik nak beli dari anak sendiri.

Rasa nak order ni la. Beli online jer. Tak kira! Haha!

Sumber : Klik sini

Pastu nak kumpul duit nak beli ni la pulak.. Agak mahal jugak la mende alah nih...


Sumber : Klik sini

Tapi.... nanti nak ke si kecik itu duduk main dalam mende alah nih.. Kang beli mahal2 dia takmo duduk lak.. aihhh...

0 comments:

Post a Comment