Friday, March 26, 2010

Contest : Muka Garang Si Kecil


Nama Penuh : Sofea Nabiha Bt Mohd Rizza Azrim
Nama Manja : Sofea
Tarikh Lahir : 14 Oktober 2009
Nama Ibu : Aida
Nama Bapa : Rizza
Email : aida323[at]gmail.com

•Jadi follower blog ni (terima kasih :P) - DONE!
•Copy banner kat atas dan letakkan kat side bar blog memasing berserta link ke en3 ini - DONE!
•Upload sekeping gambar anak yang umurnya antara 1bulan ke 3 tahun (muka kena serius or garang ye..) - DONE!
•Sertakan sekali nama penuh dan manja anak, tarikh lahir, nama ibu bapa dan email untuk dihubungi - DONE!
•Dah siap semuanya, tinggalkan komen kat entry ini berserta link sekali - DONE!

*First time join contest macam ni. It's only just for fun! ;)

3 comments:

Ibu Iman said...

sofea muka mcm mamanya la... hehehhehe

liennasts said...

terima kasih sebab sudi join my contest.. good luck ya.

Airizz said...

ibu iman ~ ye eh? bagus2.. hehe..

liennasts ~ saje2.. hehe..

Post a Comment