Tuesday, March 9, 2010

Kan dah kata...

Kalau mengikut entry saya yang lepas-lepas, saya mmg sudah giler shopping online. Bukan shopping barang2 saya, tapi shopping brg2 berkaitan baby. Sejak ada anak ni, brg2 saya sudah jatuh tempat ke-2, tempat pertama adalah brg2 si kecik tu.

Setiap hari, sampai je ofis, website pertama saya akan buka adalah website online shopping (sila rujuk senarai 'fav online shopping' di ruang sebelah). Hari-hari. Dari pagi sampai ke petang. Saya tak kan jemu surf. Mana tau kot ada brg2 yang boleh dibeli. Ahaks!

Dan kali ni, saya nak shopping lagi. Bukan saja2 nak beli. Tapi ada kegunaannya dan yang paling penting, On Sale! :)
Nursing Poncho ~ blouse boleh digunakan untuk menyusukan anak di tempat awam :)
(saya mmg ada masalah menyusukan anak di shopping complex)

Head Support ~ boleh letak dalam stroller / car seat

Buku panduan ~ boleh dijadikan panduan dalam penyimpanan susu ibu :)

Dan akhir sekali..

Wrist & Ankle Rattle ~ mainan sesuai untuk baby berumur 5 bulan :)

Saya membuat semua pembelian di sini.

2 comments:

ch@ said...

aish tak sudah-sudah :D

Airizz said...

mmg takkan sudah2.. huhuuh...

Post a Comment