Wednesday, March 3, 2010

Takde ape..

Sebenarnya nak updet, tapi tetibe trus blur tak tau nak updet ape kat sini. Cerita byk tapi mcm dah basi. So nak cite pun dah takde feel.. Hehe..

Tapi, takpelah, cite dah basi pun, tetap nak cite gak.. hehe.. Eh tapi takde la nak cite ape pun, just nak tepek gambar je lah... Gambar sekitar Majlis Aqiqah Sofea bulan lepas yang di shoot oleh OP kami iaitu mattranggie (OP yang sama pada majlis perkahwinan kami dulu).. Hanya majlis yang sederhana yang dihadiri sanak saudara dan jiran tetangga sahaja...

Akhirnya, terabadinya kenangan di sini..

0 comments:

Post a Comment