Tuesday, April 20, 2010

Family Day @ Port Dickson

Last week kami satu family ke PD untuk family day. Kami menetap di Casa Rachardo Beach Resort. Kami sewa hotel merangkap apartment. Satu apartment ni ada 3 bilik tidur, 3 bilik air, kitchen, meja makan dan sofa. Hotel ni menghadap laut dan swimming pool . Mmg giler cantek view dari balkoni.

Sila abaikan brg2 yang bersepah itu...

Perabot sume jenis classic & old school...

view swimming pool...

view laut.. air pasang surut...

~Ibu, cepatlah! Sofea nak mandi kolam nih!!~

~Kapten kapal sedang mencari arah~

Lawak gile tgk gambar si kecik nih. Terkekek2 kami sekeluarga tgk gelagat dia mandi kolam. Serius giler muka. Tapi kaki gedek2 gak dlm air. Suke la tuh. First time mandi kolam. Sampai sana baru beli pelampung n baju mandi. Kat rumah sendiri ada swimming pool tak penah mandi, ni kat PD baru nak mandi. Hehe.

Sesekali satu family gi holiday mcm ni kan best... Dulu kecik2 selalu ayah bawak kami gi holiday2. Ni dah besar2 masing2 dah ada keluarga.. masing2 sibuk.. mmg susah nak berkumpul macam ni selalu...

Monday, April 19, 2010

Selamat Hari Lahir Ayah

19 April 2010
SELAMAT HARI LAHIR
yang ke 56 tahun untuk AYAH tercinta..
Semoga panjang umur, sihat-sihat selalu dan dimurahkan rezeki...
Kami semua sayang ayah...

Wednesday, April 14, 2010

Selamat Hari Lahir...


Sofea Nabiha,
Hari ini 14/04/2010 genap berumur 6 bulan..
Anak ibu sudah besar..
Sudah pandai bermain..
Sudah pandai kenal orang..
Sudah pandai mengada2 bila nampak ibu balik dari kerja..
Sudah pandai macam2..
Dan yang paling penting, sudah pandai MAKAN!! Yeaayyy!!...

Dan sempena bulan ini,
Ibu dah buat satu blog baru..
Blog bisness baby wear...
Sebab asalnya ibu adalah pembeli baju baby girl yg tegar
Kawan2 ibu Sofea yang berminat boleh berkunjung ke sini...
http://sofeababywear.blogspot.com/
Ada byk pilihan pakaian baby dan kanak2 di sana..
Kasi support la ibu Sofea ni yer.. Hehehe...

Thursday, April 1, 2010

Rezeki...


Bulan Januari lepas dapat bonus.. Bulan Mac dapat increment.. Alhamdulillah, rezeki Sofea agaknya nih... :)

Ni yang cancel nak cari keje lain nih... muehehee....