Tuesday, April 20, 2010

Family Day @ Port Dickson

Last week kami satu family ke PD untuk family day. Kami menetap di Casa Rachardo Beach Resort. Kami sewa hotel merangkap apartment. Satu apartment ni ada 3 bilik tidur, 3 bilik air, kitchen, meja makan dan sofa. Hotel ni menghadap laut dan swimming pool . Mmg giler cantek view dari balkoni.

Sila abaikan brg2 yang bersepah itu...

Perabot sume jenis classic & old school...

view swimming pool...

view laut.. air pasang surut...

~Ibu, cepatlah! Sofea nak mandi kolam nih!!~

~Kapten kapal sedang mencari arah~

Lawak gile tgk gambar si kecik nih. Terkekek2 kami sekeluarga tgk gelagat dia mandi kolam. Serius giler muka. Tapi kaki gedek2 gak dlm air. Suke la tuh. First time mandi kolam. Sampai sana baru beli pelampung n baju mandi. Kat rumah sendiri ada swimming pool tak penah mandi, ni kat PD baru nak mandi. Hehe.

Sesekali satu family gi holiday mcm ni kan best... Dulu kecik2 selalu ayah bawak kami gi holiday2. Ni dah besar2 masing2 dah ada keluarga.. masing2 sibuk.. mmg susah nak berkumpul macam ni selalu...

2 comments:

Ibu Iman said...

eei...sonoknye sofea... aida belikan die swimming suit ke? ade jual utk baby yg belum setahun ke? x sabarnya ni nk bawak iman swimming jugak

Airizz said...

ibu iman ~ ade jual mira.. sy beli kat PD tu jer.. Minta kurang dpt RM15 je.. tapi beli size besar sikit supaya dpt pakai lama.. hehe..

Post a Comment