Wednesday, October 20, 2010

20.10.2010 Genap 2 tahun di sini

Yaa.. Hari ini 20.10.2010 genap 2 tahun saya bekerja di sini. Tak sangka rezeki saya masih di sini lagi. Tak pasti sampai bila. Kalau ada rezeki lain yang lebih di luar sana, mungkin akan dipertimbangkan =). Dah selesa sangat di sini dgn environment & colleague, workload juga tidak membebankan. Buat kerja dengan selesa & releks tanpa stress & tekanan. Cuma yang ada stress emosi & dalaman yang tidak ada kene mengena dengan kerja. Apa daa... Hehe..

Resume pun sudah 2 tahun tak berupdate. Jobstr*et apetah lagi. Sumer dah out dated. Bila la nak update ni.. Angan2 nak sangat keje gomen, tapi gi exam dah berpuluh kali, satu pun tak sangkut.. Aduhaii... Belum rezeki lagi agaknya...

Monday, October 18, 2010

Lama betul tak update..

Ye.. mmg lama dah tak update.. Bz dengan kehidupan sejak bergelar isteri & ibu.. hihi.. Siang bz bekerja + part time bisness, malam pulak bz jadi surirumah.. Rutin harian yang sama dan tak penah putus2.. haisshh..

Banyak cerita boleh dikongsi di sini, tapi tangan pulak malas betul nak menaip.. Last2 cerita tu dah basi, so dah jadi tak best lak + takde mood dah nak cite..

Raya hari tu adalah buat sikit jamuan raya kecil2an.. Ada yang di jemput, ada yang tak sempat di jemput.. Jgn kecik ati ya pada yang tak dijemput.. Bukan takmo jemput, tapi tak sempat.. Maklumlah, last minit punya cadangan tuh.. Pada yang dijemput & tak datang, KENAPA tak datang ya?? Puas tau tunggu2 tapi batang hidung pun tak nampak.. Tahun depan kalau ada rezeki nak buat lagi, takmo dah jemput lagik.. Sedey i tauu!!


14 Oktober yang lepas, genap usia Sofea 1 tahun.. Alhamdulillah, anak ibu membesar dengan sihat & cerdik! Moga jadi anak yang berguna & juga solehah ye syg! Muahs!



Sofea berposing jam 5 pagi pada 14 Oktober 2010... 1 year old!!