Wednesday, October 20, 2010

20.10.2010 Genap 2 tahun di sini

Yaa.. Hari ini 20.10.2010 genap 2 tahun saya bekerja di sini. Tak sangka rezeki saya masih di sini lagi. Tak pasti sampai bila. Kalau ada rezeki lain yang lebih di luar sana, mungkin akan dipertimbangkan =). Dah selesa sangat di sini dgn environment & colleague, workload juga tidak membebankan. Buat kerja dengan selesa & releks tanpa stress & tekanan. Cuma yang ada stress emosi & dalaman yang tidak ada kene mengena dengan kerja. Apa daa... Hehe..

Resume pun sudah 2 tahun tak berupdate. Jobstr*et apetah lagi. Sumer dah out dated. Bila la nak update ni.. Angan2 nak sangat keje gomen, tapi gi exam dah berpuluh kali, satu pun tak sangkut.. Aduhaii... Belum rezeki lagi agaknya...

1 comments:

Ibu Iman said...

tahniah :) janji selesa xper.. insyallah ada rezeki dpt ler gomen :)

Post a Comment